Specialpedagogik
Övningsmaterial med hög säkerhetsstandard. Materialen ger stimulerande upplevelser. Kan användas på golv eller bord. Materialet är greppvänligt stort, passande barn långt ner i åldrarna och lämpat för specialträning. Materialet har stigande svårighetsgrader.

Playring: Ett mjukt lekrumsmaterial, som är ett mångsidigt aktivitets- ljud- och spegelmaterial med styv innerkärna. Bra för barn med speciella och individuella behov. Används på barncenter över hela världen och uppfyller alla EU:s krav som barnsäker produkt. Varje Playring innehåller en gömd spegel, tunnel, gömd ficka och ljud. Ett utforskande material för de yngsta. Tag av skorna vid användandet! Alla speglar är av säkerhetsplast och skall endast användas inomhus. Speglarna kan skadas av starkt solljus och glasputsmedel. Använd endast fuktig eller torr trasa.

Priser erhålls efter förfrågan.

Montessori pedagogik:

Montessori-materialet behöver ingen extra presentation.Vi har material från ca 3 år och upp till högstadiet. Materialet går utmärkt att blanda in i förskolans pedagogik.


Frostig pedagogik:

Visuellt perctionsmaterial för barn med speciella behov. Priser erhålls efter förfrågan på e-mail från institutionen.

Time Timers:

Tid är en av de fysiska grundstorheterna. Den är abstrakt. Våra klockor gör synligt hur tiden går, eller hur mycket tid det är kvar. Välkommen in och se vårt sortiment av Time Timer.